Новини

05.05.2017 року Презентація ігрових майданчиків

10

5 травня 2017 року у дошкільному закладі відбулася презентація ігрових майданчиків у рамках проведення І етапу міського конкурсу «Кращий ігровий майданчик у дошкільних навчальних закладах».

На всіх ігрових майданчиках педагоги спільно з батьками виготовили сітки для творчості, які спонукають дітей до активного добудовування, формують такі базові якості як допитливість, спостережливість, розсудливість, відповідальність, самостійність, креативність; активізують такі психічні процесів як зорова пам’ять, увага, уява і, що дуже важливо,  розвивають дрібну моторику. 

 Ще одним корекційним засобом є бізіборди (гральні дошки), на яких прикріплені різноманітні іграшки, частинки від побутових приладів, (вимикачі, диск від старого телефону, розетка, калькулятор, різноманітні шнури тощо). Одним словом, все те що недоступно, але так бажано для освоєння дитиною, на бізіборді – у вільному доступі.

Особистісний простір дитини – це куточки усамітнення, де малята із своїми друзями залюбки читають книжки, займаються творчістю, грають  у дидактичні та розвивальні  ігри.

Майданчик старшої групи вразив  іграми-лабіринтами та цікавими шашками.

Особливою окрасою слугує сцена для творчого самовираження дітей, оздоблена штучним трав’яним покриттям. Дітям відразу сподобалося виступати на сцені та відчувати себе справжніми артистами.

На майданчику створено фотозону, яка представляє собою банер з улюбленими казковими героями, де малята «перетворюються» на принцесу Софію, Смішариків, Лунтика, їжачка Соніка та Фіксика. До того ж банер пересувний, тому його можна кріпити у приміщенні, у павільйоні, навіть переміщувати з одного ігрового майданчика на інший.

До послуг малят ігри в боулінг, гамак, сухий дощ, повітряні кульки на землі, «доріжка здоров`я ».

Адміністрація та педагогічний колектив щиро дякують батькам вихованців, які долучилися до участі в облаштуванні майданчиків, проявивши ініціативу, творчість, креативність, естетичний смак.

2

3

4

5

6

7

8

9

1011

12

13

14

15

17

HAT